Hazal Filiz Küçükköse Biyografisi (Beni Affet – Leyla)

Yazar: Unknown Tarih: 04:55 Kategori: Yorum: Yorum Yap
Beni Affet Leyla kimdir, Hazal Filiz Küçükköse, Hazal Filiz Küçükköse beni affet leyla, Hazal Filiz Küçükköse biyografi, Hazal Filiz Küçükköse biyografisi, Hazal Filiz Küçükköse deniz yıldızı gözde


Hazal Filiz Küçükköse, 1988 Mersin doğumlu Türk dizi oyuncusu.


Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise eğitimini tamamladıktan sonra Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünde 3. sınıfa kadar okumuştur. Şu an Ankara Üniversitesi’nde Kimya bölümünde lisans eğitimine devam etmektedir. Boyu 172cm, Kilosu 54kg olan genç oyuncunun göz rengi kahverengidir.

Hazal Filiz Küçükköse’nin ekranlarla tanışması Deniz Yıldızı dizisi ile olmuştur. Bir yıl boyunca rol aldığı dizide Gözde karakterini canlandırmıştır. Deniz Yıldızı dizisindeki başarısıyla dikkat çeken genç oyuncunun geniş kitleler tarafından tanınması ise Atv’de yayınlanan Kalbim Seni Seçti dizisinde canlandırdığı Ada karakteri ile olmuştur. Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan ve ekran ömrü kısa süren Ustura Kemal dizisinde Kalisto karakterini canlandırmıştır.

Hazal Filiz Küçükköse şu sıralarda ise Star Tv’nin sevilen günlük dizisi Beni Affet’de Leyla karakterini canlandırmaktadır.

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder